1. Becherovka
  2. Cocktails

Onze tips:

  1. Bestel Becherovka in Nederland bij Drankdozijn.nl

Cocktails met Becherovka

Becherovka is een veelzijdig drankje. Het leent zich uitstekend om cocktails mee te maken. Hieronder vindt u vier recepten voor verrassende cocktails met Becherovka.B-Celebration

De B-Celebration zou je de Mojito uit Centraal Europa kunnen noemen. Pak 4 cl Becherovka, 1 cl appellikeur, 20cl ginger ale, verse munt, ijsklonten en limoen. Crush de munt en limoen en mix de Becherovka, likeur en ginger ale door elkaar. Top het glas met een schijfje limoen. Zoetekauwen kunnen ook wat basterdsuiker toevoegen.Beton!

Gin-Tonic kan zijn biezen pakken wanneer je een Beton geproefd heb. Laat de naam je niet misleiden, het is natuurlijk geen bouwmateriaal maar een samentrekkig van Becherovka en Tonic. Schenk ca. 4 centiliter Becherovka op met tonic, ijs en wat citroen of imoen. Een heerlijke cocktail voor warme dagen of wanneer het heet wordt in een club.Red Moon

Op zoek naar een verrassende cocktail? Maak dan een Red Moon. Je maakt deze cocktail met 4 cl Becherovka, 10 cl zwarte bessensap (kan eventueel ook met cassis) en crused-ijs. Top de cocktail af met een klein beetje spa-rood en een schijfje sinaasappel.
Fresh Smashin

Een heerlijke frisse cocktail voor de warme dagen! Koop een aantal grapefruits. De Fresh Smashin maak je met 4 cl Becherovka, 10 cl grapefruitsap (zelf even persen), crushed ijs en wat spa-rood (om de cocktail me af te toppen). Gebruik een schijfje grapefruit voor decoratie.